Medlemssøgning
Find virksomheder fordelt på branche.


BLIV MEDLEM

ADGANG TIL FORSIHos vores medlemmer er der godt at arbejde.
       

EUROGARANT
Eneste europæisk anerkendte kvalitets standard for lak og karrosseri.

FOR PRIVATE
TFTB - for private Custom folk


VENSKABSMEDLEM
For leverandører
Bliv Venskabsmedlem og få mange fordele i din markedsføring.
Kontakt os for mere info.


SKAD's Custom sektion for private

Vi kæmper for mere frihed og klare regler indenfor Custom
Mange undrer sig sikkert over, hvad SKAD er for noget, og hvilken målsætning vi har. SKAD er en brancheforening der blev etableret i 1907, og har derfor over 110 år på bagen.


2010 har vi etableret en motorcykelsektion, der tilbyder motorcykelværksteder og deleleverandører et medlemskab i foreningen. I 2013 grundlagte vi TFTB - The Freedom To Build på opfordring af mange private byggere, der ville støtte vores arbejde.


Når man bygger om på sin bil eller motorcykel, så gælder både synsregler afsnit 18.05 og registreringsafgiftslovens § 7a. Det kan være en jungle for mange at gennemskue og forstå reglerne. For at gøre det nemmere, og for at sikre at loven også tilgodeser Custom i Danmark, så kæmper SKAD for mere frihed til at bygge.BLIV MEDLEM af TFTB

Som Privatperson kan du nu være med i TFTB = The Freedom To Build

TFTB er en støtteorganisation, der støtter op omkring SKAD's politiske arbejde for større frihed og klare regler hvad angår ombygning og opbygning af biler og motorcykler.

UDVALGET

Udvalget består af fire personer, hvoraf SKAD direktør er en. Udvalget dækker selv rejseudgifter og arbejder vederlagsfrit.

Udvalgets medlemmer:

  • HC "Manser" - Sjælland
  • Claus "Kludder" - Jylland
  • Thomas "Langgaffel" - SKAD
  • Allan "Poppe" - Jylland


HVAD BETYDER DET?

Prisen for medlemskab er kr. 350 inkl. 25 % moms om året.

Medlem af TFTB kan kun blive personer, der ikke direkte har forbindelse (ejerskab, ansættelse) til en virksomhed, der arbejder med ombygning af køretøjer.

At blive medlem af "The Freedom To Build" støttegruppen (TFTB), betyder at man støtter op om SKAD's politiske arbejde for mere frihed indenfor om- og opbygning af custom motorcykler og custom biler.

Midlerne fra støttegruppen skal medfinansiere arbejdet, og gruppen som helhed skal fungere som politisk værktøj overfor politikere, ministerier og organisationer. Som medlem af TFTB er man med til at give SKAD's arbejde større effekt. SKAD har investeret en del penge i arbejdet, samt bruges der megen tid på møder med myndigheder, politikere, lobbyisme, information og dialog med parter, der kan bidrage med deres ekspertise.

 

DINE FORDELE

TFTB medlemmer får råd og vejledning, samt adgang til unikke dokumenter via en lukkede Facebook gruppe.

Som medlem af støtteorganisation får du løbende information via den lukkede TFTB Facebook medlemsgruppen om nyheder og love indenfor ombygning af motorcykler og også biler. I gruppen finder du formularer, lister over konstruktive ændringer, skatteregler og forklaringer, som hjælper dig med at ombygge din motorcykel korrekt uden at du mister køretilladelsen eller afgiften.

På bilområdet samler vi medlemmer, der kan kæmpe sammen med os om flere muligheder, der også sparer omkostninger. Desuden mangler der klare regler om afgiftstab på biler.

Du er også med til at give SKAD styrke, når der skal forhandles med embedsmænd og politikere. Jo flere jo bedre - størrelse giver styrke.


Meld dig ind via mail
Ønsker du at melde dig ind via e-mail, så skriv følgende til e-mail skad@skad.dk.


Skriv følgende data i e-mailen:
Fulde navn
Facebook navn
Fødselsdato
Gade
Postnr.
By
Tlf.
e-mail adresse
MC mærke(r)

Indbetal kr. 350 på Regnr. 4440 Ktonr. 3139002415 - HUSK at oplys dit fulde navn!

Husk at ansøge om medlemskab i den lukkede TFTB gruppe på Facebook efter du har betalt!

Dine persondata bliver opbevaret forsvarligt i vores system og anvendt til at behandle dit medlemskab. Data vil blive slettet 5 år efter din udmeldelse, som loven kræver.

 
VEJLEDNINGER

NYHEDER

SKAD udgiver FORCE Technology rapport på test af et mindre udvalg af alternative karrosseridele.
Se videoer af testen på vores Youtube kanal.

SKAD formandens Årsberetning 2017/18.

SKAD får succes med etablering af egentlige synsregler for Custom ombygning af biler og motorcykler. Ny færdselslov og synsregler træder i kraft 1. januar 2017.
Læs mere om Custom.

SKAD danner nye sektion for autolakerere. Naturlig proces giver plads til kompetente fagfolk.

EUROGARANT LAK
Det alternative valg for danske lakværksteder. Certificering af arbejdskvaliteten iht. Eurogarant Lak standarden med FDM kvalitetskontrol underlagt ISO 9001.MEDLEMSKABER
AIRC International
Verdens største branche organisation for lak- og karrosseri værksteder, samt køretøjsbyggere.

SKAD er del af SAMA og dermed medlem af Dansk Arbejdsgiverforening.

Behandling af persondata.