Medlemssøgning
Find virksomheder fordelt på branche.


BLIV MEDLEM

ADGANG TIL FORSI
Hos vores medlemmer er der godt at arbejde.
  

EUROGARANT
Eneste europæisk anerkendte kvalitets standard for lak og karrosseri.

FOR PRIVATE
TFTB - for private Custom folk


VENSKABSMEDLEM
Bliv Venskabsmedlem
(kun for leverandører)
Kontakt os for mere info.


SKAD's Custom sektion for biler og motorcykler

Vi kæmper for mere frihed og klare regler indenfor Custom
Mange undrer sig sikkert over, hvad SKAD er for noget, og hvilken målsætning vi har. SKAD er en brancheorganisation der blev etableret i 1907, og har derfor over 100 år på bagen.


2010 har vi etableret en motorcykelsektion, der tilbyder motorcykelværksteder og deleleverandører et medlemskab i organisationen.


Da mange bilelskere også bygger om til Hot Rods, opgraderer amerikanerbiler, bygger om på pickups og andet, så er der også mulighed for relaterede virksomheder at blive medlem af SKAD.

Vores arbejde omfatter, at arbejde politisk for klare og let forståelige regelsæt på syns- og skatteområdet, at arbejde efter et fælles kvalitetskoncept, at sikre en løbende uddannelse for vores medlemsværksteder på både tekniske såvel som lovmæssige områder, og skabe et fælles koncept, der byder på tryghed for kunderne. Værkstederne har desuden mulighed for rådgivning og sparring på flere områder.


SKAD Custom konceptet anvendes også til markedsføring af SKAD værksteder og deleleverandører, for at sikre synlighed og troværdighed overfor forbrugere - kunderne.
Advarsel vedr. DMR / Digitale Motor Register
Når du kommer til syn, så skal synsmanden indtaste konstruktive ændringer i DMR. Står der i forvejen konstruktive ændringer fra tidligere, så kan det vel ske, at synsmanden sletter de gamle ved en fejl.
DMR fungerer nemlig som en gammel skoletavle. For at få plads til nyt skal gammelt slettes.
Det er et kæmpe IT problem, som SKAT har lovet længe at bringe i orden, med fortsat ikke har bragt i orden.

Bed altid om udskrift af bestående noteringer. Der findes en klar vejledning i synsvejledningen, hvordan synsmanden undgår fejlen, men det kræver at synsmanden kender til problemet, fordi ellers kan fejlen ske, og information er slettet.BLIV MEDLEM af TFTB

Som Privatperson kan du nu være med i TFTB = The Freedom To Build

TFTB er en støtteorganisation, der støtter op omkring SKAD's politiske arbejde for større frihed og klare regler hvad angår ombygning og opbygning af biler og motorcykler.

UDVALGET

Udvalget består af fire personer, hvoraf SKAD direktør er en. Udvalget dækker selv rejseudgifter og arbejder vederlagsfrit.

Udvalgets medlemmer:

  • HC "Manser" - Sjælland
  • Claus "Kludder" - Jylland
  • Thomas "Langgaffel" - SKAD
  • Allan "Poppe" - Jylland


HVAD BETYDER DET?

Prisen for medlemskab er kr. 350 inkl. 25 % moms om året.

Medlem af TFTB kan kun blive personer, der ikke direkte har forbindelse (ejerskab, ansættelse) til en virksomhed, der arbejder med ombygning af køretøjer.

At blive medlem af ”The Freedom To Build” støttegruppen (TFTB), betyder at man støtter op om SKAD’s politiske arbejde for mere frihed indenfor om- og opbygning af custom motorcykler og custom biler.

Midlerne fra støttegruppen skal medfinansiere arbejdet, og gruppen som helhed skal fungere som politisk værktøj overfor politikere, ministerier og organisationer. Som medlem af TFTB er man med til at give SKAD styrke og økonomi.

 

DINE FORDELE

TFTB medlemmer får råd og vejledning, samt adgang til unikke dokumenter via en lukkede Facebook gruppe.

Som medlem af støtteorganisation får du løbende information via den lukkede TFTB Facebook medlemsgruppen om nyheder og love indenfor ombygning af motorcykler og også biler. I gruppen finder du formularer, lister over konstruktive ændringer, skatteregler og forklaringer, som hjælper dig med at ombygge din motorcykel korrekt uden at du mister køretilladelsen eller afgiften.

På bilområdet samler vi medlemmer, der kan kæmpe sammen med os om flere muligheder, der også sparer omkostninger. Desuden mangler der klare regler om afgiftstab på biler.

Du er også med til at give SKAD økonomi og styrke, når der skal forhandles med embedsmænd og politikere. Jo flere jo bedre - størrelse giver styrke.


Meld dig ind via mail
Ønsker du at melde dig ind via e-mail, så skriv følgende til e-mail skad@skad.dk.


Skriv følgende data i e-mailen:
Fulde navn
Facebook navn
Fødselsdato
Gade
Postnr.
By
Tlf.
e-mail adresse
MC mærke(r)

Indbetal kr. 350 på Regnr. 4440 Ktonr. 3139002415 - HUSK at oplys dit fulde navn!

Husk at ansøge om medlemskab i den lukkede TFTB gruppe på Facebook efter du har betalt!


 
VEJLEDNINGER
NYHEDER

SKAD formandens Årsberetning 2016/17.

SKAD direktør overtager posten som AIRC Generalsekretær pr. 1. januar 2017.

SKAD får succes med etablering af egentlige synsregler for Custom ombygning af biler og motorcykler. Ny færdselslov og synsregler træder i kraft 1. januar 2017.
Læs mere om Custom.

EUROGARANT nomineres ved Autoawards 2015 som årets nyhed - kat. 21.
Læs mere om emnet.

SKAD danner nye sektion for autolakerere. Naturlig proces giver plads til kompetente fagfolk.

EUROGARANT LAK
Det alternative valg for danske lakværksteder. Certificering af arbejdskvaliteten iht. Eurogarant Lak standarden med FDM kvalitetskontrol underlagt ISO 9001.

CODAN forsikring vælger Eurogarant Lak & Karrosseri som deres kvalitetskrav overfor henvisningsværksteder.
Hent presse her


MEDLEMSKABER

AIRC International
Verdens største branche organisation for lak- og karrosseri værksteder, samt køretøjsbyggere.


SKAD er del af SAMA og dermed medlem af Dansk Arbejdsgiverforening.