• 70 11 13 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannelse

Efteruddannelse og ekspertiser

Gennem det store netværk i den europæiske organisation AIRC International, har SKAD adgang til efteruddannelser og viden, der er svært tilgængelige i Danmark. Vores målsætning er at skabe viden og ekspertise hos de danske karrosserioprettere. Dette opnår vi ved løbende at opdatere tilbuddene på specielle kurser, der omhandler nye teknologier på både karrosseri- og bilelektronikområdet.

Som SKAD medlem får du forståelse for nye teknologier
Gennem SKAD medlemskabet kan du få adgang til en verdene af viden - viden der giver dig magt; magt til at løse opgaver på moderne biler, magt til at forhandle med kunderne, magt til at markedsføre dig som specialist. Vi har den holdning at uddannelse er vejen frem for at oparbejde en sund og givende forretning.

En stor force er vores medlemskab i verdens største organisation for autolakerere og karrosseriværksteder - AIRC International (www.airc-int.com). 
I et partnerskab, bl.a. med vores tyske søsterorganisation, har vi allerede uddannet flere af vores medlemmer i moderne reparationsmetoder.
 
I takt med, at biler bliver mere og mere avancerede, så er det vigtigt, at forstå hvad man har i hænderne, om man reparerer karrosseriet eller lakerer.
 
Vores viden er din styrke!

Forsi/autotakskursus - sept 2010


Kolde sammenføjning - Limning og nitning
- tyske kurser okt 2010


Aluminiumskarrosseri
- kursus feb 2011


Forsi/forhandlingskursus - sept 2011


Forsi/autotakskursus - nov 2011


Kolde sammenføjning - Limning og nitning - kurser jan/feb 2012


MIG pulse og Modstandssvejsning - højstyrkestålskarrosserier - kursus okt 2012

Guldmedlemmer

 

Medlemskaber