• 70 11 13 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indsamling landsskatteretssagen - afslutning

Landsskatteretssagen er nu afsluttet, og kravet fra Motorstyrelsen blev annulleret af dommerne. Derfor får advokaten sine omkostninger på ca. 325.000 kr. dækket af Skatteankestyrelsen. Indsamlingen har givet samlet ca. 92.000 kr.

Der har dog været en del omkostninger ifm. håndtering af sagen, herunder lovkrav til indsamlingen, revision, transport, bankgebyrer, administration mv. Derfor vil vi tilbagebetale en del af de indsamlede midler, efter omkostninger er dækket.

Så har du indbetalt til indsamlingen og ønsker at få en del af din indbetaling tilbage, så bedes du indsende dine oplysninger til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Oplys venligst i mailen:

  • Dit fulde navn
  • Dit mobilnummer (det brugte til MobilePay)
  • Dit fulde bankkontonummer

 

Ønsker du til gengæld at støtte TFTB’s (The Freedom To Build) politiske arbejde med lovgivning og myndigheder, så takker vi for din støtte. Andelen af din indbetaling efter omkostninger vil blive overført til TFTB.

Da sagen og regnskabet skal afsluttes, så bedes du at oplyse SENEST 1. AUGUST 2021, såfremt du ønsker pengene udbetalt eller om pengene skal doneres til TFTB. Hvis vi ikke hører fra dig, så anser vi det som en tilkendegivelse af donation til TFTB.


Guldmedlemmer

   

Medlemskaber